Goldilocks

L'espectacle és de petit format, amb la qual cosa una sala amb càmera negra és suficient per instal•lar l'escenografia. L’obra és versàtil, per tal de facilitar la possibilitat de representar-la en diferents espais i condicions.
Hem utilitzat diferents llenguatges teatrals per tal de donar solució als problemes escènics i obtenir un resultat més dinàmic. Així conjuguem el teatre d'actors i el teatre de teresetes amb una estètica fresca i visualment molt suggeridora.
La proposta te una forta dosis d’interacció amb el públic, de una manera lúdica i divertida els nens ajudaran a la Rínxols d’Or a continuar les seves aventures.

Sinopsi

Coneixerem la història a través de la nostra amiga; Millie Potter, que ens presentarà a la seva companya Rínxols d’Or i ens explicarà les seves aventures. Basat en el conegut conte popular la tafanera Rinxols d'Or surt a passejar pel bosc i de sobte, descobreix una preciosa casa, com és una nena molt i molt curiosa decideix entrar-hi a investigar-ho tot.... El problemes comencen quan, finalment, retornen els amos de la casa: una família d’óssos!, Rinxols d’Or es veu embolicada en seriosos problemes.

Fitxa artística

Autor: Anònim
Dramatúrgia: Mary Ramírez i Aina M. Gimeno
Actriu i manipuladora: Mary Ramírez
Escenografia: Flavia Gargiulo Rosa i Marc Barberà
Disseny i realització teresetes: Martí Doy i Silver Rodríguez
Composició cançons: Mary Ramírez i Gonzalo Nadal
Assessorament lingüístic i pedagògic: Margaret McElhinney i Aida Sunyé
Maquetació: Laura Salvà
Fotografia: Elsa Pizá
Audiovisual: Toni Xou
Web: Carles Ferragut
Producció executiva: Elàstic Nou Produccions
Direcció: Aina M. Gimeno

Opinions

 • CEIP Porta des Moll Antònia Martorell

  21-03-2018

  Moltes gràcies per tot. Els alumnes varen quedar molt contents i els hi va agradar molt la proposta. El llenguatge utilitzat fou molt clar i proper al nivell dels alumnes. El proper curs confiam en poder repetir. Gràcies,

 • CEIP Son Ferriol. Marian Miralles

  14-01-2018

  Bon dia, l'espectacle Goldilocks va agradar molt tant als infants com a les mestres, abans del teatre vam explicar el conte per si algun alumne no el coneixia, però és fàcil d'entendre i el toc humorístic el fa molt recomanable, moltes gràcies!!!!

 • Col·legi Jesús Maria (Palma) Deborah Cortés Mestre

  02-12-2015

  El vostre espectacle ens va agradar moltíssim, Els nins i nines s'ho van passar d'allò més bé i tot plegat va resultar una activitat molt profitosa ja que no només van treballar continguts de llengua anglesa sinó que també van gaudir molt amb l'actuació de la protagonista. Enorabona. Esperam i confiam amb vosaltres per a possibles i futures activitats.

 • Corpus Christi Educació infantil, primer i segon de primària Magdalena Fullana

  21-11-2015

  Des de l´escola de Corpus Christi comentar-vos que la representació teatal Goldilocks l´hem trobada molt interessant. Els nins han gaudit molt observant les titelles, han entès bastant el vocabulari i en cas que determinades frases no s´entenien ha estat molt visual. A més a més ha estat molt aprofitós que nosaltres poguéssim treballar les cançons,...abans de la representació, ja que ens les heu fetes arribar. Enhorabona. Fins a la propera

 • CEIP Es Vedrà - Sant Agustí

  21-05-2015

  Magnífica posada en escena; adaptació perfecta a la competència lingüística en llengua anglesa del nostre alumnat. Totalment recomenable. Moltes gràcies!

 • CHRISTINE BRIGGS Teacher AGORA PORTALS International School

  02-04-2015

  ELASTIC NOU PRODUCCIONS I WOULD JUST LIKE TO CONGRADULATE YOU ON A FANTASTIC PERFORMANCE YOU PUT ON THE OTHER DAY AT OUR SCHOOL FOR THE CHILDREN. I AS AN ENGLISH SPOKEN TEACHER THOUGH IT WAS PERFECT FOR CHILDREN LEARNING ENGLISH AS A SECOND LANGUAGE AND VERY CLEARLY SPOKEN. I THOUGHLY ENJOYED IT MYSELF. WELL DONE!

 • Alex

  10-02-2015

  genial pels infants

 • Helena

  20-06-2014

  Unes titelles precioses!