21ª edició

Activitats Para·leles

PUNT teresetes
DIA: divendres 18, dissabte 19 i diumenge 20 de maig de 2018
HORA: dv. de 17 a 20 h / dss. de 10:30 a 14 h i de 17 a 20 h / dg. de 10:30 a 14 h
LLOC: pati de la Misericòrdia
PREU: entrada gratuïtaEl PUNT teresetes és un espai obert als ciutadans al pati de la Misericòrdia, just al costat de les actuacions gratuïtes de la programació, actiu durant els moments centrals dels dies del festival. És un espai versàtil que ens permet, com en el teatre, experimentar, escoltar i interactuar amb els espectadors i el món de les teresetes a través de:

TROBALLES. Exposició i venda de productes relacionats amb les teresetes: llibres, contes infantils i tot un seguit de jocs on apareixen titelles d’ombres, de cartró i de pedaç...
Tenim el plaer de comptar amb la selecció de material de Lila i els contes i els titelles de dit de la mà de Mayte Costura y Bordado, així com amb el material d'investigació especialitzat.

DESCOBERTES. Amb la col·laboració de la Biblioteca de La Misericòrdia, comptarem tots els dies amb la Bibliomòbil. Podrem fullejar i llegir els llibres de la Biblioteca, en aquesta ocasió seleccionats per al públic infantil i familiar i relacionats amb el món del teatre i les teresetes.

JOCS. Dissabte 19 ens vindrà a visitar el Sr. Tonet. Una increïble instal·lació de 10 jocs de la cia. Tombs Creatius que serà la diversió de petits i grans.

TALLERS. Espai per a nins i famílies on pintar i fer manualitats. I PUNT INFORMATIU presencial del Festival.