19ª edició

Activitats Paral·leles


MATINS PROFESSIONALS
DIA: dijous 18 i divendres 19 de maig de 2017
HORA: d’11 a 14 h
LLOC: Can Alcover
PREU: aforament limitat. Assistència gratuïta. Cal inscripció prèvia.

MATINS PROFESSIONALS


El Festival complementa el vessant d'exhibició al públic de peces singulars de producció recent, variades i de qualitat, amb un vessant professional.

Cada any convidam programadors d'arreu perquè puguin gaudir de la programació i puguin establir un pont de contacte amb les companyies participants, sobretot les de casa nostra. Enguany, dins l'objectiu d'eixamplar l'espai d'intercanvi professional, hem fet una aposta clara per a ampliar el nombre de programadors convidats i, alhora, formalitzar els punts de trobada entre professionals en tota una sèrie d'activitats i trobades d'intercanvi que propiciïn negociacions, col·laboracions i projectes.

Així, aquest 2017, neixen els MATINS PROFESSIONALS, les jornades professionals del Festival de Teresetes que concentren les companyies i els programadors convidats. Estan també obertes als professionals del sector acreditats de casa nostra (institucions, companyies, creadors, estudiants, premsa...).

Amb elles volem aportar un espai formal de coneixement, intercanvi i reflexió sobre la pràctica teatral.

El primer dia se centren en la creació i el segon dia en la distribució i exhibició. Clicau aquí per a descarregar-vos el programa detallat.Dijous 18 de maig de 2017, d’11 a 14 h
LES COMPANYIES PARLEN DE LES SEVES CREACIONS.


Presentació per part de quatre companyies (Cia. Désuète, Cia. K2i, Disset Teatre i La Chana Teatro) de la seva obra i el procés de creació que se’n derivà.

Coneixerem la seva aposta creativa (la posada en escena, la relació amb la tereseta, la temàtica...), la seva filosofia davant del teatre d’objectes i ombres, la seva relació amb el públic a qui es dirigeixen i la xarxa professional de la qual participen. Seguirem amb un torn de preguntes i un debat entre els assistents per tal de contrarestar idees i maneres de fer.

PETIT SKETCH DE L’OBRA “LA DEIXALLERIA” DE TÈ A TRES.Divendres 19 de maig de 2017, d’11 a 14 h
ELS SECRETS DELS PROGRAMADORSEl que més interessa a un programador és trobar propostes teatrals de qualitat i el que més interessa a una companyia és trobar la clau per a saber quines produccions són les que seran contractades i podran girar pels circuits de fires, mercats i sales.

Així, el divendres dematí està destinat a què els programadors convidats, aprofitant la seva vinguda a Mallorca, presentin els seus projectes, així com les seves línies d’acció, d’interessos i de contractació.