21ª edició

Activitats Paral·leles


MATINS PROFESSIONALS
DIA: dijous 17 i divendres 18 de maig de 2018
HORA: de 10.30 a 14 h
LLOC: CC Can Balaguer
Aforament limitat. Assistència gratuïta. Cal inscripció prèvia.

MATINS PROFESSIONALS


El Festival complementa el vessant d'exhibició al públic d’obres de producció recent, variades i de qualitat, amb una vessant professional.

Cada any convidam programadors d'arreu perquè puguin gaudir de la programació i puguin establir un pont de contacte amb les companyies participants, sobretot les de casa nostra i, alhora, formalitzar punts de trobada entre professionals en tota una sèrie d'activitats i trobades d'intercanvi que propiciïn negociacions, col·laboracions i projectes.

Els MATINS PROFESSIONALS, les jornades professionals del Festival de Teresetes, concentren les companyies programades i els programadors convidats però, lògicament, estan també obertes als professionals del sector acreditats de casa nostra (institucions, companyies, creadors, estudiants, premsa...). Amb elles volem aportar un espai formal de coneixement, intercanvi i reflexió sobre la pràctica teatral.

El primer dia se centren en la creació i el segon dia en la distribució i exhibició. Clicau aquí per a descarregar-vos el programa detallat.Dijous 17 de maig de 2018

LES COMPANYIES PARLEN DE LES SEVES CREACIONS I OBRIM DEBAT.

Presentació per part de les companyies Mue/tte i El Espejo Negro de la seva obra i el procés de creació que se’n derivà i posterior debat i reflexió sobre les teresetes i el públic adult.
UNIMA ESPAÑA I UNIMA BALEARS
ACTUACIÓ DE L’HOME ORQUESTRA DE LA CIA. LA MUE/TTE al pati.Divendres 18 de maig de 2017

ELS SECRETS DELS PROGRAMADORS

El que més interessa a un programador és trobar propostes teatrals de qualitat i el que més interessa a una companyia és trobar la clau per a saber quines produccions són les que seran contractades i podran girar pels circuits de fires, mercats i sales. Els programadors convidats, aprofitant la seva vinguda a Mallorca, presenten els seus projectes, així com les seves línies d’acció, d’interessos i de contractació.

ACTUACIÓ. GOST, LA MERCÈ DE LA CIA. BIOSCA/KUCHINOW/SUBIRANA

Un homenatge a la figura de la Mercè Gost amb una actriu, una música i una especialista amb ombres.