Elàstic Nou Produccions

Productora de teatre professional que ha realitzat produccions tant d’autors contemporanis nacionals com d’internacionals. Alguns d’ells són Claudio Lizza, Danilo Macri, Miriam Formisano, Marco Tulipano, Israel Horovitz, Rodolf Sirera, Joaquima Faidella, Raymond Cousse, A.R.Gurney, Michael Frayn, Federico Garcia Lorca i Alfred Jarry. No obstant això, ha fet obres de creació pròpia amb autories d’Enric de la Heras, Joan Yago, Enric Ases, Mary Ramírez i Aina M. Gimeno. Els seus espectacles han girat amb un gran reconeixement arreu de les Illes Balears i l’Estat espanyol. És important remarcar que des de 2007 també forma part del programa educatiu Viu la Cultura, en el qual desenvolupa propostes de teatre en anglès dirigides a un públic infantil.

A més, ha treballat en teatre de carrer dins la 1a i 2a Mostra de Cultura Popular de les Illes Balears dutes a terme a Sineu i a Santa Eulàlia del Riu respectivament.

Una altra de les tasques més rellevants de la productora és l’organització del Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca des de 1999 en el conjunt d’Illes Balears.